11 A Legjobb Fogyás Alkalmazások 2017

11 A Legjobb Fogyás Alkalmazások 2017

Az emberek, akik testsúly problémák, egyre kevésbé zsírok aggódni, hogy mi a legjobb az egészséges étrend, fogyás. Vannak eszel elég fehérjét? Viszik a magas kalóriatartalmú ételek? Ez helytelen, vagy rossz nekem? A könyvek szétszóródtak nehéz megmondani, mi a helyes, mi a helytelen. Az alábbiakban adunk néhány egyszerű tipp, hogy lehet használni a fogyás diéta. Meg kell emlékezni, mindig az ételt élvezni kell. Anélkül, hogy overindulging, vagy túl sokat eszik egy rossz dolog, amit meg kell tenni, hogy élvezze az étkezést. Tanultam a nagymamámtól, hogy apám, nagyapám, egyéb rokonok, volt egy története a szívinfarktus, magas vérnyomás, más genetikai betegség. Ezt bizonyítja, hogy veszíteni körülbelül 2-3-szor annyi súlyt, mint egy tipikus alacsony zsírtartalmú, kalória tiltott étrend ( 46 , 47 , 48 ). Forrás: átvéve ACSM útmutató a Gyakorlat Vizsgálat, Recept, Kilencedik Kiadás, Ainsworth, Haskell WL, Herrmann SD, Meckes N, Bassett Jr DR, Tudor-Locke C, Greer JL, Vezina J, Whitt - Glover MC, Leon.


2011 Összefoglaló a Fizikai Tevékenységek: a második frissítése a kódokat TALÁLKOZTAM értékek. Medicine and Science in Sports and Exercise, 2011;43 (8):1575-1581. Az Egészségügyi MOTs segít nyomon követni a fejlődést megérteni a jelenlegi egészségügyi jobb. Mint te haladás, a program áttekintjük a helyzet újra, így tisztán látom, hogy az egészséges bekövetkező változások a szervezetben.

Üdítőitalok (beleértve a szóda, energia italok, turmixok, kávé, italok) az egyik legnagyobb forrásai rejtett cukrot. Egy üveg üdítőt, vagy egy közepes rázza tartalmazhat 10-12 teáskanálnyi hozzáadott cukor.

A holland kutatók által vezetett Dr. Gianni Bocca Beatrix gyermekkórház a Groningen, tanult 75 nehéz gyerekek, akik már véletlenszerűen hozzárendelt vagy szokásos érdekel, vagy egy intenzív fogyókúrás program. A program négy hónapig tartott, majd részt vett 25 ülések diétás tanácsadás, gyakorlat, valamint a szülők csak, viselkedési tanácsadás. Vega töltött omlett, megkavarja a nyilvánvaló választás, de ha nem tudsz főzni, munka előtt, sütni frittata vasárnap, akkor nyugi, majd rendeltem a maradék, akár egy héten. Ital, kávé vagy tea. Ha egy kávét, vagy egy teát ivott, aztán iszik, amennyit akar, mint a koffein őket növelheti az anyagcsere által 3-11% ( 28 , 29 , 30 ). Egy másik oka a kapcsolatot a diétás üdítőt, valamint az elhízás az a manipuláció, a teljességet a gyomrunkban. Sharon P. Fowler, MPH, a kollégák, a University of Texas Health Science Center, San Antonio, voltak Vizsgálatok, hogy a kapcsolat a diétás üdítőt, illetve az elhízás. Egy friss cikk a WebMDS Orvosi Hír, Fowler hozzászólás ebben a témában.

Testtömeg-Index (BMI) egy közös egyenlet megbecsülni az egészséges testsúly tartományban, összefüggése alapján egy személy magassága, súlya. Nem pont ez az intézkedés egy személy bf %. A tudósok azon dolgoznak, hogy megértsék a mechanizmus, hogy a fogyás olyan bonyolult. Gyakorlat kalóriát éget, persze, de a tudósok azt is vizsgálja, hogy a test éget több energia marad a meleg, a hideg, a hőmérséklet. Másik oka az elhízás cukor. A cukor egy nagyon magas forrás kalóriát. Szóval, határ, iszik kávét, teát inni, vagy hogy egyéb üdítőitalok, hogy rengeteg cukrot tartalmaz. Kezdjük a napot egy egészséges reggeli begyújtja az anyagcsere, valamint a mentális tudatosság.

Nincs rosszabb, mint hogy fizikailag, mind mentálisan lassú. Együnk, 5 vagy 6-szor egy nap, minden két-három órával evés kisebb adagokban, mivel ez teszi az ételt könnyebben emészthető. Egy egészséges snack között minden étkezés, valamint egy pohár vizet, vagy teát tartja bennünk a feszültség, produktív, egész nap. Mint korábban eszünk, gyakran kevesebb, mi is mozog, hogy az optimális testsúly harcolni a betegség optimalizálása mellett a funkciók a teste.

Meg kell gondolni a fogyás szempontjából tartósan megváltoztatni az étkezési szokások.

Míg a tömeg-veszteség célok általában meghatározott kifejezés, a hét, a végén a játék, hogy fenntartsa ezek a változások több, mint hónap, év, azaz életmód változás az élet. Evés 300 500 kalória kevesebb, naponta kell vezetni, hogy a veszteség egy-két kiló hetente. Ez egy reális cél. Úgy tűnhet, lassú, de hozzátenném, hogy a fogyás több mint három kő egy év alatt. Nem akarom, hogy vissza kell mennem magam. Emlékszem, túrázás fel, hogy nagyon nehéz hegyi egy nap.

Azt mondtam magamnak, nem éri Meg a sütit." Nem éri meg. Nem akarom, hogy jöjjön vissza. Azt hiszem, erről minden alkalommal. Ezek a rágós, savanykás bogyó van, hogy az éhség-löketet, előnyt más gyümölcs: 18 aminosavak, amelyek meglepő fehérjeforrás, 1 uncia , 3 gramm fehérje csak 23 kalória. Hagyja, hogy a készülék a hely, lehet, hogy emelje fel a szövődmények kockázata, Roslin mondta. A végeredmény nem csak hozzáadása évet, de azt is hozzátéve, életet év. Nagyobb öröm a jó egészség. Mindannyian tudjuk, hogy nem jó, ha betegek vagyunk.

Ebben a példában, próbálja meg, hogy lefogyott, hogy mi a kalória 2000-től 1500, célja pedig a UPPINGER fehérje 40% - kal, 20% - a zsír, 40% szénhidrát. Ez nem olyan drámai. Reálértéken, ami azt jelenti, hogy körülbelül 75 gramm fehérje, 150 gramm protein / nap. A szénhidrátok biztosítják ugyanazt az összeget, 150 g zsír, 35 gramm - mit gondolsz, egészséges, anélkül, hogy ki kalória. Ezek a megállapítások aláhúzás a társadalmi-gazdasági jelentőségét strukturálása, egészségügyi biztosítás, munkanélküli ellátások, valamint az újra-foglalkoztatási programok igényeinek kielégítésére egy fejlődő munkaerő, mint a nem szabványos munkaszerződések egyre gyakoribb. Például, mivel az egészségbiztosítási gyakran kötött teljes munkaidős, hosszú távú foglalkoztatás, a leginkább kiszolgáltatott munkavállalók az új szolgáltatás gazdaság nem fér hozzá, hogy a munkáltató által finanszírozott egészségügyi ellátás, míg ők foglalkoztatják. Miután egy munkahely elvesztése, egészségügyi okokból, ilyen munkavállalók volna néhány források támogatás talpra segíteni egy új állást keresni, azt mondja.

fogyókúra, fogyás, diéta táplálkozás